Naast het maandblad SPRKND en deze website is de digitale nieuwsbrief hét medium om de gemeente te informeren. In de nieuwsbrief staan berichten van de kerkenraad, informatie over activiteiten voor de komende week, erediensten, diaconale en pastorale berichten, een weekagenda, etc.

De nieuwsbrief wordt als E-mailbericht aangeboden. Daarnaast wordt, alleen voor gemeenteleden die geen internet hebben, een beperkt aantal nieuwsbrieven gedrukt. Zij kunnen deze elke week vanuit de hal van de kerk meenemen. Ook kerkradioluisteraars en een aantal aan huis gebonden gemeenteleden ontvangen de nieuwsbrief op papier.

Ieder ander wordt verzocht geen gedrukt exemplaar vanuit de kerk mee te nemen, maar zich in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief.

Inschrijven
Rechtsonder op deze pagina kunt u zich voor de digitale nieuwsbrief inschrijven. Vervolgens ontvangt u een E-mail met een bevestigingslink. Door op die link te klikken ontvangt u wekelijks de nieuwsbrief.

Uitschrijven
Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich vanuit een reeds eerder ontvangen nieuwsbrief uitschrijven. Deze optie bevindt zich onderaan elke nieuwsbrief.

Wijziging E-mailadres
Ook uw E-mailadres kunt u zelf wijzigen. Deze optie bevindt zich ook onderaan elke nieuwsbrief.

Kopij
Kopij mag wekelijks tot uiterlijk donderdag 18.00 uur per E-mail aangeboden worden.
E-mail naar: nieuwsbrief@havenkerk.nl